diumenge, 11 de gener del 2015

Fulls de dietari

El “procés” català continua encallat. O pitjor, corren massa retrets, sobretot per la xarxa. Es parla de “bons” i “dolents”, depenent del color de les “ulleres” amb què es mira. Al pas que anem acabarem tots barallats i el que és pitjor, desil·lusionats. Com deuen de riure Aznar i companyia.

Atac al setmanari Charlie Ebdó i les seves seqüeles han acabat amb vint morts. Cosa que fa créixer l'anti-musulmanisme, que encara els radicalitzarà més. Qui és capaç d'aturar tota aquesta bogeria? Les religions haurien de ser -totes i sempre- portadores de pau.

1 comentari:

  1. El gran problema de les religions és que en lloc de ser un mitjà per a l'espiritualitat, la pau, l'harmonia i la concòrdia universals, en molts casos són l'instrument que s'atorguen uns quants per autonomenar-se "representants de Déu a la Terra" -o Al·là o qui sigui- o aprofitar aquest suposat poder diví per manar sobre tota una colla de volguts ignorants que seran capaços de fer les barbaritats més grans que aquests representats de Déu els encomanin. I molt més bèstia encara que l'animalada del Charlie Hebdo és posar-li un cinturó d'explosius a una nena de 10 anys i enviar-la a un mercat perquè faci una massacre entre tot de gent innocent, com va passar fa poc a Nigèria. O matar nenes només perquè volen anar a escola, perquè els suposats representants dels déus deuen témer que una població culta pugui posar en dubte el poder diví que s'atorguen.
    En fi, que si Déu, Al·là, Buda, Zeus, el Gran Manitú i tots aquests existissin, crec que ja fa estona que haurien baixat a la Terra a dir un parell de coses i a aturar-los els peus a tots aquests il·luminats.

    ResponElimina