dijous, 11 de setembre del 2014

Escalfant motors per la gran V






-->


Amb la Rosa Maria, que és l'autora de les fotos, anem a la Fira del Llibre situada davant de la catedral de Barcelona. Visitem els diferents estants, i fem cap a un dels diferents escenaris. Hi estant fent un recital poesia de diferents autors catalans. Un dels invitats, el Manuel Oller, de Tortosa, recita un fragment de “L'ombra rogenca de la lloba”, de Gerard Vergés, amb el seu accent, inconfusible, del sud. En acabat, vaig a saludar-lo. Xerrar amb ell sempre és un plaer.
En un altre escenari, hi fan un acte en el qual es parla d'una iniciativa de la Xarxa de Biblioteques de nomenar, cadascuna, el seu autor de capçalera. En la primera ronda hi és el Jesús Tibau, que era qui m'hi havia convocat. Modera l'Eva Piquer. Els diferents autors -entre ells Carbó-, parlen de la seva primera experiència amb les biblioteques, i de la seva vinculació actual, així com de la reeixida activitat dels Clubs de Lectura tan grats per a autors com per a lectors.
En acabat, comença una segona tanda amb autors força coneguts, també. Encara n'anuncien més, però, com que les preguntes i les experiències resulten reiterades, decidim anar-nos-en. A les vuit hi ha convocat l'acte institucional de l'ofrena floral al Fossar de les Moreres, i volem anar-hi a fer acte de presència. El lloc és tan petit, i hi ha tanta gent, que no podem passar de la façana de Santa Maria del Mar, però participem dels crits unànimes d'INDEPENDÈNCIA i cantem amb tots els assistents Els segadors. Ens fa companyia una colla de geganters amb una parella de gegants. Rere nostre, un home intenta explicar en anglès a uns turistes interessats el dignificat de l'acte. 
BONA DIADA A TOTHOM!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada