divendres, 5 de març del 2010

Consultes silenciades.

És astorador el que ha passat amb l'última tanda de consultes per a la independència. Han estat absolutament silenciades. I si algú, com el programa Polònia, n'ha fet esment és per ridiculitzar-les! Crec que el Toni Soler no podia caure més avall!
A mi, que tinc una edat, m'ha recordat els temps franquistes, quan les coses que no convenia que se sabessin, per exemple maquis, estraperlo, etc, eren sistemàticament amagades. "D'allò que els ulls no veuen, el cor no se'n sent!". Ara diríem: el que no surt a la tele i als principals diaris, no existeix.
Aquesta vella tàctica, no sé si dir-ne de l'estruç, se'ls pot girar ben bé a la cara. Com molt bé diu el Joel Joan, "Els robarem la cartera, als espanyols, i no se n'adonaran!".
Som en temps d'Internet. Ja no es poden posar portes al vent. Si no deixen que les notícies se sàpiguen pels mitjans de comunicació habituals, cal que les fem córrer per altres mitjans. Encara que sigui sortint a cridar-les al terrat, com fan les dones iranianes!
Sí a les consultes. Sí a la independència! O és que cap poble, en aquestes alçades del segle XXI, prefereix viure sotmès?

2 comentaris:

  1. Tens tota la raó. Sí a la independència! Però no t'hauria d'estranyar que alguns dels principals diaris no en parlin. Com vols que en faci divulgació el principal diari català si al seu amo el Franco el va fer "conde"I el de l'altre és nacionalista espanyol! De totes maneres, l'Avui, TV3, El Punt... sí que n'han parlat i per ells ens n'hem assabentat a bastament. Recorda que després d'Arenys de Munt sí que fins i tot des de Madrit ens en van fer una bona propaganda, que els va sortir tan malament que no n'han tornat a parlar més i això és bon senyal. A cada nova consulta hem d'anar sumant el nombre d'addictes al sí. I amb les de l'abril, el juny i les que poden venir més endavant, amb Barcelona, podrien fer un nombre tan important que pot crear als espanyols un problema de consciència ben preocupant. Serà aleshores el moment de prendre'ls la cartera!. Anem pel bon camí, només ens falta el líder que ho lligui tot. I sortirà... Ja ho crec que sortirà. Optimisme i no defallir!!!

    ResponElimina
  2. L'estratègia ha estat silenciar les consultes abans de realitzar-se. Però, això sí, un cop fetes se n'han ocupat només per dir que han estat un fracàs.

    ResponElimina