dimarts, 2 de març del 2010

Jo també sóc bomber!

El foc que va cremar aquest estiu a Horta de Sant Joan, em va afectar molt, ja que jo, com a filla de la comarca de la Terra Alta, estimo particularment aquelles terres. I encara vaig sentir més la mort del grup de bombers de Lleida que hi van participar.
Un temps després, i amb molt bon encert, la jutge de Gandesa decideix que hi ha indicis de ser provocat, el foc, i inicia els tràmits del judici per aclarir-ho. Fins aquí res a objectar: aplaudiments per a la jutge!
La meva pregunta és: Per què s'hi havien de posar els polítics? Era necessària la Comissió d'Investigació de l'incendi nomenada pel Parlament de Catalunya?
Cada vegada que veig aquest homes coratjosos, sotmesos a una mena de judici públic -pena de telediari?-, alguns sense poder dominar l'emoció a causa del dolor que se'ls fa reviure, m'indigno. Quina finalitat es busca amb aquesta mena de circ mediàtic? Preservar el cap dels seus superiors polítics implicats? O distreure l'opinió pública per tal que no pensi en altres coses?
Jo, davant d'aquestes circumstàncies, em sento bomber. I voldria fer-los arribar tota la meva solidaritat.
I el polítics, que deixin que la justícia faci la seva feina sense interferències no coaccions. Tots hi sortiríem guanyant.

2 comentaris:

  1. Gràcies a Déu vaig creure en el Dr. Alomio després de llegir tants testimoniatges sobre la seva feina i vaig decidir contactar amb ell. Estic escrivint el meu propi testimoni que mai vaig pensar que fos possible. Abans de conèixer a Dr. Alomio, sentia que tot això eren creences supersticioses i no s'havia demostrat científicament que l'encanteri fos cert, però aquest llançador d'encanteris em va fer creure el contrari. ELL ÉS UN BON HOME. Vaig recuperar al meu ex nuvi amb l'ajuda d'aquest home després d'1 any de intentar-ho, però no semblava que es notés cap mitjà possible. Si llegeix algun testimoni sobre el Dr. Alomio, és cert. El meu xicot em va deixar per més d'1 any i he volgut tenir-lo de tornada i vaig tractar de demanar-li que tornés a mi, però em va fer oïdes sordes i es va burlar de mi en públic. El Dr. Alomio m'ho va recomanar un amic meu a qui també va ajudar en el meu lloc de treball i li vaig dir que era supersticiós i un ximple per creure en coses tan fetitxistes. Però després de tant pensar-ho, em vaig connectar a Internet per buscar-ho i vaig decidir contactar-a través del seu correu electrònic. Aviat em va donar el seu número de mòbil i també parlem per passar una bona estona. Ell és el millor. Abans que el seu encanteri funcionés, ja tenia seguretat. En 2 dies, el meu ex nuvi després d'1 any de burlar de ser un home inútil, va venir a mi demanant-me aquesta vegada. No sabia el que va fer aquest home, però és molt bo per a mi. Li agraeixo a ell i al meu amic per conèixer-també tots els dies de la meva vida. Crec que ajudarà a qualsevol que se li acosti a contactar-(alomio@yandex.com) o WhatsApp a l'+2348069209149.

    ResponElimina
  2. ENCANTITJES D'AMOR QUE FUNCIONEN
    Comparteixo aquest testimoni als socis que pateixen en les seves relacions perquè hi ha una solució duradora. El meu marit ens va deixar a mi i als nostres dos fills per a una altra dona durant dos anys. Vaig intentar ser fort només pels meus fills, però no vaig poder controlar els dolors que em turmentaven el cor. Estava ferit i confós. Vaig necessitar ajuda, així que vaig investigar a Internet i vaig trobar un lloc on vaig veure que el Dr. Alomio, un encisador, pot ajudar a recuperar els amants. Vaig contactar amb ell i em va fer oracions i encanteris especials. Per sorpresa meva, després d’uns dies, el meu marit va tornar a casa. Va ser així com ens vam tornar a reunir i hi va haver molta alegria amorosa i pau a la família.

    També podeu posar-vos en contacte amb el Dr. Alomio, un potent encriptador de solucions al seu contacte +2348069209149 o el seu correu electrònic (alomio@yandex.com)

    També ajuda a:
    * Control del teu amant
    * Amant de tornada
    * Loteria guanyadora
    * Cura del VIH
    * Cura de l'herpes

    ResponElimina